Mede mogelijk gemaakt door

Nieuws
Record aantal van 81 producties!
14 augustus 2017
Over een paar maanden worden de nominaties bekendgemaakt en weten we welke producties er dit jaar meedingen naar een Amateur Musical Award. De nominatiecommissie had dit jaar de uitdaging om 81 producties te bekijken en te beoordelen...

De komende weken zullen we op de Facebookpagina van stichting Amateur Musical Nederland al bekendmaken wie er bij de nominatiecommissie zijn opgevallen. Zij hebben onafhankelijk van elkaar alle producties digitaal bekeken en per categorie elk hun eigen favorieten doorgegeven. Uiteindelijk bepalen zij samen wie er definitief genomineerd worden.

Op de dag van bekendmaking ontvangen alle genomineerden hierover bericht en wordt er ook uitgelegd hoe het vervolgtraject zal gaan. Zo gaat de artistieke leiding bepalen wie er kunnen gaan optreden in Carré op maandag 20 november. Het is overigens niet vanzelfsprekend dat wanneer je productie genomineerd is, dat iedereen uit die productie ook daadwerkelijk op het toneel van Carré komt te staan.

Ook dit jaar worden de awards weer uitgereikt door prominente professionals uit de theaterwereld. Inmiddels is bekendgemaakt dat onder andere Willem Nijholt, Vajén van den Bosch, Anne Wil Blanckers, Guido Spek en Loes Luca prijzen zullen uitreiken. 

Alle genomineerde solisten ontvangen twee vrijkaarten voor hun vrienden of familie, ook krijgen de genomineerden in de categorieën Beste Musical, Beste Ensemble en Beste Vormgeving/Toneelbeeld een vrijkaart. 

Wanneer je sowieso bij het gala aanwezig wilt zijn, dan kun je nog kaarten bestellen via www.carre.nl 

Foto: William Rutten